Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra pol铆tica de cookies aqu铆. Si continues navegant significa que acceptes aquesta pol铆tica.
Pol铆tica de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
CONDICIONS D'脷S

CONDICIONS D'脷S

 

CONDICIONS D'脷S

Objecte i generalitats

Les presents Condicions Generals regulen l'煤s del lloc web "www.trobarefeina.com", titularitat de Sinerjob, SL i les condicions de compra i de contractaci贸 de serveis oferts a trav茅s del lloc web.
Trobar茅 Feina 茅s una plataforma web d'informaci贸 en l铆nia d'ofertes, serveis informaci贸 per trobar feina, amb descomptes per a l'obtenci贸 de productes diversos gestionats per Sinerjob, SL, societat amb domicili al C/ Llull, 321-329 Edifici CINC 08019 Barcelona, est脿 inscrita al Registre Mercantil de Barcelona , amb n煤mero de CIFB65877490.
Mitjan莽ant l'acceptaci贸 d'aquestes Condicions Generals, l'usuari consenteix a fer-se soci tant del club TF, i les seves dades passaran a formar part dels fitxers de bases de dades de la societat, i el tractament d'aquests fitxers ser脿 acord amb el que preveu la Pol铆tica de Privacitat.
Trobar茅 Feina proporciona informaci贸 sobre ofertes laborals i serveis, propis de Trobar茅 Feina i / o de tercers col路laboradors, i ofereix la possibilitat de la seva adquisici贸 i contractaci贸 a trav茅s del lloc web. Les persones que pretenguin navegar pel lloc web, aix铆 com adquirir o contractar serveis han detenir la condici贸 de "Soci", que s'adquireix completant el formulari de registre, acceptar aquestes Condicions Generals i la Pol铆tica de Privacitat seguint els passos que Sinerjob posteriorment comunica a trav茅s de correu electr貌nic.
Les presents Condicions Generals s贸n les 煤niques condicions aplicables a l'煤s del lloc web i a la contractaci贸 de productes o serveis mitjan莽ant el Lloc Web substitueixen qualsevol altra condici贸, excepte previ acord i per escrit entre Sinerjob S.L. En conseq眉猫ncia, el Soci o usuari (茅s a dir, persones f铆siques jur铆diques que no tinguin la condici贸 de soci) que accedeixi al Lloc Web i / o realitzi la contractaci贸 de productes i serveis a trav茅s del lloc web accepten sotmetre i queden vinculats per les Condicions Generals tal com es troben redactades en el moment en qu猫 s'accedeixi al lloc web.
Tot Soci o usuari que accedeixi al Lloc Web ha de ser major de 18 anys amb prou capacitat legalment per celebrar contractes.
Sinerjob S.L opera a trav茅s del lloc web, exclusivament, per al territori espanyol compr猫s en la Pen铆nsula Ib猫rica, Balears i Can脿ries Sinerjob S.L 煤nicament realitza enviaments i distribueix els productes al Territori.
Els termes en maj煤scula que no estiguin expressament definits en aquestes condicions generals, tindran el significat atribu茂t per Sinerjob S.L en el lloc web.

Informaci贸 sobre els productes i serveis

Les descripcions dels productes i serveis (tal com es defineixen m茅s endavant)oferts en el Lloc Web es realitzen en base a la informaci贸 i documentaci贸 proporcionada pels prove茂dors i col路laboradors de Sinerjob.
Les fotografies, representacions gr脿fiques o iconogr脿fiques i v铆deos relatius als productes i serveis, aix铆 com noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts en el Lloc Web tenen per objecte aportar la major informaci贸, per貌, el Soci ha de tenir en compte que tenen un prop貌sit orientatiu i, en conseq眉猫ncia, no tenen car脿cter exhaustiu.
En el cas en qu猫, per circumst脿ncies de for莽a major, el producte o el servei no estigui disponible despr茅s d'haver realitzat la compra, Sinerjob informar脿 al Soci per email de l'anul路laci贸 total o, si s'escau, parcial de la comanda. L'anul路laci贸 parcial de la comanda no d贸na dret a l'anul路laci贸 de la totalitat de la comanda, sense perjudici de l'exercici del dret de desistiment que correspon al Soci de conformitat amb el que estableixen les presents Condicions Generals.

Preus dels productes i serveis

Els preus dels productes i serveis que s'ofereixen a trav茅s del lloc web inclouen IVA i qualsevol altre impost aplicables. Tanmateix, aquests preus no inclouen les despeses d'enviament dels productes, que es detallen a l'apartat "Despeses d'enviament" i que han de ser acceptats pel Soci en el moment de sol路licitud de la comanda mitjan莽ant el formulari de Comanda.
En compres realitzades des / amb destinaci贸 a les Illes Can脿ries es descomptar脿 autom脿ticament l'IVA dels productes en el moment de realitzar la compra.
La informaci贸 sobre les comparatives de preus i els descomptes aplicats als productes i serveis que figuren en el Lloc Web en el proc茅s de compra es calculen utilitzant la informaci贸 proporcionada pels prove茂dors de Sinerjob o, si s'escau, utilitzant els preus constatats per Sinerjob a els punts de venda.
Sinerjob es reserva el dret a modificar els seus preus en qualsevol moment. Els productes i serveis es facturaran al preu en vigor en el moment del registre de la comanda, excepte error tipogr脿fic evident.
Compra de productes, contractaci贸 de serveis i formalitzaci贸 de comandes
La compra de productes i de contractaci贸 de serveis per part del Soci a trav茅s del Lloc Web es realitza seguint el procediment establert a la secci贸 "Formulari de Comanda禄.
Sinerjob enviar脿 al correu electr貌nic del Soci, en el termini de les vint (24)hores seg眉ents a la recepci贸 de la formalitzaci贸 de la comanda per part del Soci, un email de justificant de recepci贸 i confirmaci贸 de la compra realitzada. La comanda de productes o serveis i, per tant, el contractes 'entendr脿 formalitzat i perfeccionat en el moment de recepci贸 del pagament del preu per part de Sinerjob.
Particularitats de la contractaci贸 de serveis a trav茅s del lloc web
En particular, el Soci, a trav茅s del Lloc Web, t茅 acc茅s a la informaci贸 que el col路laborador proporciona Sinerjob sobre els Serveis, aix铆 com als descomptes i els drets inherents als mateixos. La prestaci贸 dels Serveis es realitzar脿 煤nica i exclusivament per part del col路laborador i, per tant, amb subjecci贸 ales condicions que aquestes col路laboradors estableixin per a la prestaci贸 del Servei en q眉esti贸, actuant Sinerjob com un mer intermediari en la comercialitzaci贸 d'aquests Serveis.
En aquest sentit, el Soci amb car脿cter previ a la contractaci贸 del Servei, ha d'acceptar les condicions particulars del Servei (incloent sense car脿cter limitatiu, el compliment de qualssevol termes i condicions, tarifes i reserves establerts) aix铆 com les condicions generals de col路laborador.
Les disposicions contingudes en aquestes Condicions Generals es podran modificar en funci贸 dels Serveis i de les corresponents condicions particulars i generals del col路laborador. En cas de conflicte o contradicci贸, les condicions particulars i / o generals del col路laborador prevaldran sobre aquestes condicions generals. En conseq眉猫ncia, el Soci ha de llegir amb atenci贸, a m茅s de les condicions generals, les condicions particulars i / o generals del col路laborador.
El Soci manifesta i accepta expressament que els col路laboradors seran els 煤nics responsables del compliment dels drets i obligacions derivats de la prestaci贸 dels Serveis i dels termes i condicions aplicables a cada un d'ells. Sinerjob, en qualitat de mediador, no ser脿 responsable i quedar脿 exonerada de qualsevol responsabilitat i / o reclamaci贸 derivada, directament o indirectament, de la prestaci贸 o subministrament defectu贸s o no conforme dels Serveis, i el Soci dirigir directament al col路laborador per realitzar qualsevol reclamaci贸 que consideri oportuna.

Pagament dels productes i serveis

El pagament del preu i les despeses d'enviament dels productes i serveis adquirits a trav茅s del lloc web es realitza en el moment d'enviar al correu electr貌nic del Soci per part de Sinerjob d'un email de justificant de recepci贸 i confirmaci贸 de la compra realitzada.
El justificant de compra que correspon a la comanda de productes o serveis estar脿 disponible i es podr脿 visualitzar a la secci贸 "El meu compte: Comandes".
El Soci haur脿 de realitzar el pagament mitjan莽ant targeta de cr猫dit o de d猫bit Visa, Mastercard, American Express, Visa Electron i / o altres targetes an脿logues, o mitjan莽ant el sistema de PayPal o per transfer猫ncia banc脿ria. La targeta amb la que es faci el pagament haur脿 de tenir com a entitat financera emissora a un banc o caixa d'estalvis espanyol o una sucursal o entitat financera filial d'una entitat financera estrangera amb establiment a Espanya.
El Soci ha de notificar a Sinerjob, mitjan莽ant correu electr貌nic o via telef貌nica, de qualsevol c脿rrec indegut o fraudulent a la targeta utilitzada per compres en el Lloc Web, en el menor termini de temps possible, amb l'objecte que Sinerjob pugui realitzar les gestions que consideri convenients.
Sinerjob t茅 les m脿ximes mesures de seguretat comercialment disponibles al sector. Aix铆 mateix, el proc茅s de pagament funciona sobre un servidor segur utilitzant el protocol SSL (Secure Socket Layer). El servidor segur estableix una connexi贸 de manera que la informaci贸 es transmet xifrada mitjan莽ant algoritmes de 128 bits, que asseguren que nom茅s sigui intel路ligible per l'ordinador del Soci i el del Lloc Web. D'aquesta manera, en utilitzar el protocol SSL es garanteix:
(I) Que el Soci est脿 comunicant les seves dades al centre servidor de Sinerjob, i no a qualsevol altre.
(Ii) Que entre el Soci i el centre servidor de Sinerjob les dades es transmeten xifrades, evitant la seva possible lectura o manipulaci贸 per tercers.
Aix铆 mateix, Sinerjob manifesta que no t茅 acc茅s ni emmagatzema dades sensibles relatives al mitj脿 de pagament utilitzat pel Soci. 脷nicament l'entitat corresponent processadora del pagament t茅 acc茅s a aquestes dades a mode digesti贸 dels pagaments i cobraments.

Cancel路laci贸 i ampliaci贸 de comandes

Els Socis podran cancel路lar o ampliar les comandes acceptats i confirmats per Sinerjob sempre que se sol路liciti amb anterioritat a la finalitzaci贸 de la campanya en q眉esti贸. En el cas de compres multicampa帽as, nom茅s es podran cancel路lar conjuntament totes les comandes si totes les campanyes segueixen actives en l'Aparador. Per realitzar la cancel路laci贸 o ampliaci贸 de la comanda, el Soci ha de seguir el procediment establert a la secci贸 "El meu compte: Comandes". No s'acceptaran sol路licituds de cancel路laci贸 o ampliaci贸 de comandes via email.
El cost de cancel路laci贸 d'una comanda 茅s de dos (2) euros. El cost d'ampliaci贸 d'una comanda s'especificar脿 per a cada cas en particular.
A la finalitzaci贸 de la campanya en q眉esti贸, no s'acceptaran cancel路lacions o ampliacions de comandes. Si el Soci desitja cancel路lar una comanda un cop finalitzada la campanya, haur脿 de procedir a la seva devoluci贸.

Lliurament de la comanda de productes

(I) Lloc de lliurament
Sinerjob es compromet a lliurar el producte en perfecte estat en la direcci贸 indicada pel Soci i que, en tot cas, haur脿 d'estar compresa dins del Territori. Per tal d'optimitzar el proc茅s de lliurament, l'adre莽a que indiqui el Soci ha de ser una adre莽a en la qual pugui realitzar el lliurament dins l'horari laboral habitual.
De moment Sinerjob no realitza enviaments d'articles voluminosos a Can脿ries, i no 茅s possible tornar des d'all脿 les comandes que hagin estat lliurats a la Pen铆nsula o Balears. Quan un producte no sigui lliurable a Can脿ries, s'informar脿 als Socis en aquest sentit en la pr貌pia campanya.
Si en el moment del lliurament del producte a l'adre莽a indicada, el Soci es troba absent, el transportista deixar脿 un av铆s indicant com procedir per concertar una nova entrega. Si, transcorreguts set (7) dies h脿bils de la data del av铆s, el Soci no s'ha posat en contacte amb el transportista per concertar una nova data de lliurament, els productes seran retornats als magatzems de Sinerjob i el Soci s'haur脿 de fer c脿rrec de les despeses d'enviament i de retorn, aix铆 com de les possibles despeses de gesti贸 associats.
Sinerjob no ser脿 responsable pels errors o perjudicis causats en el lliurament quan la direcci贸 d'entrega introdu茂da pel Soci no s'ajusti al lloc de lliurament desitjat pel Soci.
Sinerjob podr脿 realitzar el lliurament d'una mateixa comanda de productes en diversos lliuraments de diferent data.
En el moment del lliurament de la comanda de productes, el Soci ha d'exhibir el seu document d'identificaci贸 al transportista, signar l'albar脿 de lliurament i sol路licitar una c貌pia al transportista.

(Ii) Termini de lliurament
El termini m脿xim per al lliurament de productes, llevat que es produeixin circumst脿ncies de for莽a major, 茅s de trenta (30) dies naturals des de la data de finalitzaci贸 de la campanya en q眉esti贸.
Sinerjob no realitza lliurament de productes dels dissabtes, diumenges, festius nacionals, auton貌mics i locals.
Sinerjob informar al Soci, mitjan莽ant l'enviament d'un correu electr貌nic al seu correu electr貌nic, de la data de sortida dels magatzems de Sinerjob de la comanda de productes corresponent i les dades de contacte de la empresa de transport que realitzar脿 el lliurament. En un termini de vint (24) a quaranta-vuit (48) hores des de la data, el producte ser脿 lliurat a la direcci贸 indicada pel Soci, excepte circumst脿ncies de for莽a major.
El lliurament es considera efectuat a partir del moment en el qual el producte ha estat posat a disposici贸 del Soci al lloc de lliurament indicat pel Soci o en l'establiment seleccionat en el Formulari de Comanda.
El risc dels productes (entre altres, la p猫rdua, menyscabament o robatori) potser transmesa al Soci a partir del moment en que la comanda de productes hagi estat posat a disposici贸 del Soci de conformitat amb el que estableixen aquestes condicions generals.

Devoluci贸 de productes i cancel路laci贸 de Serveis

(I) Dret de desistiment
El Soci disposar脿 d'un termini m脿xim de deu (10) dies h脿bils des del lliurament del producte o la contractaci贸 del servei per desistir, totalment o parcialment, de la compra del producte i / o servei, de conformitat amb la legislaci贸 aplicable.
Un cop finalitzat el termini de deu (10) dies h脿bils, Sinerjob no acceptar脿 devolucions per desistiment de compres de productes o cancel路lacions de Serveis.
El Soci no tindr脿 dret a desistir en els casos establerts en la normativa que sigui d'aplicaci贸 i, en especial, amb car脿cter enunciatiu i no limitatiu, en els seg眉ents sup貌sits: (i) serveis d'allotjament, de transport, de menjars o d'esplai , que siguin per data determinada o per铆ode concret, (ii) productes confeccionats conforme a les especificacions del Soci o clarament personificats, (iii) enregistraments sonors o de v铆deo, discs i programes inform脿tics que haguessin estat desprecintats pel Soci, aix铆 com de fitxers inform脿tics, subministrats per via electr貌nica, susceptibles de ser descarregats o reprodu茂ts amb car脿cter immediat per al seu 煤s permanent, (iv)premsa di脿ria, publicacions peri貌diques i revistes, i (v) serveis l'execuci贸 s'inici茂, amb l'acord del Soci i / o Usuari, amb anterioritat a la finalitzaci贸 del termini de deu (10) dies h脿bils.
En el cas de desistir de la compra d'un producte, s'han de complir els requisits:
1) El producte ha d'estar en el mateix estat en qu猫 es va entregar, documentaci贸, accessoris i, a la mesura del possible, el seu embalatge i etiquetatge original.
2) La devoluci贸 a Sinerjob s'ha de fer usant la mateixa caixa o sobre utilitzat en el lliurament o, si no, en algun format semblant que garanteixi la devoluci贸 dels productes en perfecte estat.
3) S'ha d'incloure una c貌pia del justificant de compra i l'albar脿 de lliurament dels productes dins del paquet, on a m茅s es marquin els productes retornats iel motiu de la devoluci贸.
Sinerjob gestionar脿 l'ordre de devoluci贸 del preu mitj脿 del mateix sistema de pagament utilitzat pel Soci per a l'adquisici贸 dels productes, en un termini de quaranta-vuit (48) hores des de la confirmaci贸 d'arribada al magatzem de la comanda retornat. L'aplicaci贸 de la devoluci贸 del preu en el compte o targeta del Soci dependr脿 de la targeta i de l'entitat emissora. El termini d'aplicaci贸 de la devoluci贸 del preu ser脿 de fins a set (7) dies naturals per les targetes de d猫bit i de fins a trenta (30) dies naturals per a les targetes de cr猫dit.

(Iii) Devoluci贸 de productes defectuosos
Sense perjudici del que estableix la cl脿usula 11 seg眉ent i de qualsevol altre dret que li pogu茅s correspondre, el Soci t茅 dret al reemborsament del preu dels productes defectuosos o dels productes lliurats si no es corresponen amb la comanda realitzada pel Soci.
Sinerjob reemborsar脿 el preu abonat corresponent als productes retornats que siguin defectuosos o que no es corresponguin amb la comanda de productes realitzats pel Soci, d'acord amb el que estableix l'apartat (ii) anterior.

Garantia dels productes i serveis adquirits

Els productes i serveis disposen de la garantia legal per manca de conformitat dels productes que es manifestin en un per铆ode de dos (2) anys a partir de la data de lliurament i de conformitat amb el que estableix la normativa d'aplicaci贸.La garantia oferta 茅s la que especifica el prove茂dor o el seu fabricant, de conformitat amb el Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre, pel qual s'aprova el text ref贸s de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris. La durada i la forma d'exercici d'aquestes garanties es detallen clarament en la fitxa descriptiva dels productes.
La garantia no inclou les defici猫ncies ocasionades per neglig猫ncies, cops, 煤s o manipulacions indegudes, tensi贸 no id貌nia, accidents el猫ctrics, instal路laci贸 i / o utilitzaci贸 no conforme amb les instruccions d'煤s o no efectuada pel servei t猫cnic autoritzat quan escaigui, ni materials o productes peribles, sotmesos a desgast pel seu 煤s normal o consumibles. Queden exclosos de la garantia dels productes modificats o reparats pel Soci o qualsevol altra persona no autoritzada pel fabricant o prove茂dor. Pel que fa als productes inform脿tics, la garantia no cobrir脿 l'eliminaci贸 de virus, recuperaci贸 de programari per aquest motiu, o la reinstal路laci贸 del programari provocada per l'esborrat del mateix.
Entre altres sup貌sits, el Soci no tindr脿 dret a exercitar la garantia dels productes i, en conseq眉猫ncia, la garantia no 茅s aplicable:
a) si es modifiquen, alteren o substitueixen alguns de les dades de la garantia dels productes facilitada o del justificant de compra dels productes.
b) si es manipula o repara el n煤mero d'identificaci贸 aix铆 com el producte garantit sense coneixement i autoritzaci贸 del servei t猫cnic o l'empresa emissora de la garantia.
c) si no t茅 el justificant de compra i l'albar脿 de lliurament dels productes.
Per fer 煤s de la garantia, 茅s imprescindible la conservaci贸 del certificat de garantia juntament amb el justificant de compra i l'albar脿 de lliurament dels productes.
El Soci ha de seguir, en tot moment, el fullet informatiu de la marca i les instruccions per al correcte 煤s i instal路laci贸 del producte i tota la informaci贸 sobre la garantia.
El Soci pot exercir la garantia d'un producte segons la normativa vigent sobre garantia dels productes de consum. En cas de dubte, el Soci pot posar en contacte amb Sinerjob a trav茅s dels formularis facilitats en el lloc web per rebre ajuda sobre els passos a seguir i la informaci贸 necess脿ria per a la presentaci贸 de les reclamacions pertinents.

Propietat intel路lectual i industrial

Els llocs web "www.trobarefeina.com", "www.trobarefeina.cat" i "www.trobarefeina.eu" s贸n dominis registrats per Sinerjob, SL. Aquests dominis i la marca "Trobar茅 Feina" no poden ser utilitzats, llevat pr猫via autoritzaci贸 expressa i per escrit de Sinerjob, en connexi贸 amb altres serveis que no siguin de Sinerjob, SL de cap manera que pugui causar confusi贸 entre els nostres clients o descr猫dit de Sinerjob , SL.
Sinerjob t茅 tots els drets sobre el contingut, disseny i codi font del lloc web i, en especial, amb car脿cter enunciatiu per貌 no limitatiu, sobre les fotografies, imatges, textos, logos, dissenys, marques, noms comercials i dades que s'inclouen en el lloc web.
Es vigent espanyola i internacional relativa adverteix a Socis i Usuaris que aquests drets estan protegits per la legislaci贸 a la propietat intel路lectual i industrial.
Aix铆 mateix, i sense perjudici de l'anterior, el contingut d'aquest Lloc Web tamb茅 t茅 la consideraci贸 de programa inform脿tic, i per tant, li resulta tamb茅 d'aplicaci贸 tota la normativa espanyola i comunit脿ria europea vigent en la mat猫ria.
Queda expressament prohibida la reproducci贸 total o parcial d'aquest lloc web, ni tan sols mitjan莽ant hiperenlla莽, ni de qualsevol dels seus continguts, sense la pr猫via autoritzaci贸 expressa i per escrit de Sinerjob.
Aix铆 mateix queda totalment prohibida la c貌pia, reproducci贸, adaptaci贸, modificaci贸, distribuci贸, comercialitzaci贸, comunicaci贸 p煤blica i / o qualsevol altra acci贸 que comporti una infracci贸 de la normativa vigent espanyola i / o internacionals en mat猫ria de propietat intel路lectual i / o industrial, aix铆 com l'煤s dels continguts de la web si no 茅s amb la pr猫via autoritzaci贸 expressa i per escrit de Sinerjob.
Sinerjob informa que no concedeix llic猫ncia o autoritzaci贸 expressa o impl铆cita sobre els drets de propietat intel路lectual i / o industrial o sobre qualsevol altre dret o propietat relacionat, directament o indirectament, amb els continguts inclosos en el Lloc Web.

Responsabilitat de Sinerjob S.L

Sense perjudici del que estableix la normativa aplicable, la responsabilitat de Sinerjob en relaci贸 amb els productes i serveis adquirits a trav茅s del lloc web estar脿 limitada al preu d'adquisici贸 d'aquests productes o serveis.
Sinerjob no assumeix cap responsabilitat derivada, a t铆tol enunciatiu per貌 no limitatiu:
a) De la utilitzaci贸 que els Socis o Usuaris puguin fer dels materials del lloc web o webs d'enlla莽, ja siguin prohibits o permesos, en infracci贸 dels drets de propietat intel路lectual i / o industrial de continguts del web o de tercers.
b) Dels eventuals danys i perjudicis causats als Socis o usuaris com a conseq眉猫ncia d'un funcionament normal o anormal de les eines de recerca, de l'organitzaci贸 o la localitzaci贸 dels continguts i / o acc茅s al Lloc Web i, en general, de els errors o problemes que es generen en el desenvolupament o instrumentaci贸 dels elements t猫cnics que el lloc web o un programa faciliti al Soci o usuari.
c) Dels continguts d'aquelles p脿gines a les que els socis o Usuaris puguin accedir des enlla莽os inclosos en el lloc web, ja siguin autoritzats o no.
d) Dels actes o omissions de tercers, amb independ猫ncia que aquests tercers poguessin estar units a Sinerjob mitjan莽ant via contractual.
e) De l'acc茅s de menors d'edat als continguts inclosos a la web, sent responsabilitat dels seus progenitors o tutors exercir un control adequat sobre l'activitat dels fills o menors al seu c脿rrec o b茅 instal路lar alguna de les eines de control de l'煤s Internet per tal d'evitar l'acc茅s a materials o continguts no aptes per a menors, aix铆 com l'enviament de dades personals sense la pr猫via autoritzaci贸 dels seus progenitors o tutors.
f) De errors o retards en l'acc茅s al Lloc web per part del Soci a l'hora d'introduir les seves dades en el formulari de Comanda, la lentitud o impossibilitat de recepci贸 per part dels destinataris de la confirmaci贸 de la comanda o qualsevol anomalia que pugui sorgir quan aquestes incid猫ncies siguin degudes a problemes en la xarxa Internet, causes de cas fortu茂t o for莽a major i qualsevol altra conting猫ncia imprevisible aliena a la bona fe de Sinerjob.
g) De fallades o incid猫ncies que es puguin produir en les comunicacions, esborrat o transmissions incompletes, de manera que no es garanteix que els serveis del lloc web estiguin constantment operatius.
h) Dels errors o danys produ茂ts al lloc web per un 煤s del servei ineficient i de mala fe per part del Soci o usuari.
i) De la no operativitat o problemes en l'adre莽a electr貌nica facilitada pel Soci per a l'enviament de la confirmaci贸 de la comanda.
Sinerjob es compromet a solucionar els problemes que puguin sorgir i a oferir tot el suport necessari al Soci per arribar a una soluci贸 r脿pida i satisfact貌ria de les incid猫ncies que puguin sorgir en el lloc web.
Aix铆 mateix, Sinerjob t茅 dret a realitzar durant intervals temporals definits, campanyes promocionals per promoure el registre de nous membres en el seu servei. Sinerjob es reserva el dret de modificar les condicions d'aplicaci贸 de les promocions, prorrogar comunicant degudament, o procedir a l'exclusi贸 de qualsevol dels participants de la promoci贸 en el sup貌sit de detectar qualsevol anomalia, ab煤s o comportament poc 猫tic en la participaci贸 dels mateixos.

Nul路litat parcial

En cas que qualsevol cl脿usula de les presents Condicions Generals sigui declarada nul路la, les altres cl脿usules seguiran vigents i s'interpretaran tenint en compte la voluntat de les parts i la finalitat d'aquestes Condicions Generals.
El no exercici per part de Sinerjob de qualsevol dret derivat d'aquestes Condicions Generals no s'interpretar脿 com a ren煤ncia a aquest dret, excepte ren煤ncia expressa i per escrit per part de Sinerjob o prescripci贸 de l'acci贸 que en cada cas correspongui.Modificaci贸 de les Condicions Generals
Sinerjob es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense previ av铆s, la presentaci贸 i configuraci贸 del lloc web, aix铆 com les Condicions Generals i Pol铆tica de Privacitat. Socis i Usuaris sempre disposaran d'aquestes Condicions Generals en un lloc visible, lliurement accessible per totes les consultes vulgui realitzar. Els Socis i Usuaris hauran de llegir atentament aquestes condicions generals cada vegada que entrin a l'espai web. En qualsevol cas, l'acceptaci贸 de les Condicions Generals ser脿 un pas previ i indispensable a la contractaci贸 de qualsevol producte o servei disponible a trav茅s del Lloc Web.

Comunicacions entre Sinerjob i el Soci
Totes les comunicacions entre Sinerjob i el Soci relatives a aquestes condicions generals o l'adquisici贸 dels productes i serveis a trav茅s del lloc web, es realitzaran per escrit i de conformitat amb les procediments de comunicaci贸 establerts en aquestes condicions generals per cada cas particular.
Per la resta de sup貌sits que no estiguin expressament regulats en aquestes Condicions Generals, les comunicacions que el Soci pretengui remetre a Sinerjob es dirigiran a l'adre莽a de Sinerjob indicada a la Cl脿usula 1 anterior i es realitzaran per escrit i mitjan莽ant un sistema que permeti acreditar el contingut i la recepci贸 per part de Sinerjob de la corresponent comunicaci贸.

Integritat de les condicions generals
Les presents Condicions Generals i el contracte que documenti l'adquisici贸 per part del Soci dels productes o serveis constitueixen l'expressa i 煤nica voluntat de Sinerjob i el Soci en relaci贸 amb el seu objecte i invalida i substitueix qualssevol altres acords o contractes, verbals o per escrit ,aconseguit per les parts amb anterioritat. Qualsevol modificaci贸 d'aquestes Condicions Generals o del contracte que documenti l'adquisici贸 dels productes o serveis s'ha de fer per escrit i de mutu acord entre Sinerjob i el Soci.

Cessi贸 de drets i les obligacions
El soci o usuari no podr脿 cedir i / o transmetre els drets i les obligacions relatius a aquestes Condicions Generals o a l'adquisici贸 dels productes i / o serveis a trav茅s del lloc web, sense la pr猫via autoritzaci贸 expressa i per escrit per part de Sinerjob.
Sinerjob podr脿 cedir i / o transmetre lliurement, a qualsevol moment sense l'autoritzaci贸 per part del soci o usuari, els drets i obligacions relatius a aquestes Condicions Generals o a l'adquisici贸 dels productes i / o Serveis a trav茅s del lloc web.

Llei aplicable i jurisdicci贸

Les presents Condicions Generals es regeixen per la llei espanyola.En cas de controv猫rsia o desavinen莽a que es derivi de la compra de productes i/ o serveis a trav茅s del lloc web i / o de les presents Condicions Generals i per a la resoluci贸 de qualsevol conflictes, les parts acorden sotmetre, a la seva lliure elecci贸, i amb ren煤ncia a qualsevol altre fur o jurisdicci贸 a qu猫 puguin tenir dret, als jutjats i tribunals de la ciutat corresponent al domicili del soci o usuari.

Actualitzat a data de 2018.05.22
Copyright 漏 Sinerjob SL 2012