Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra política de cookies aquí. Si continues navegant significa que acceptes aquesta política.
Política de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Un nou any més actiu

Comencem un nou any ple d'incerteses i esperances. Al llarg de tot aquest temps, ens hem adonat que el 80% de les feines s'aconsegueixen pel contacte directe d'amistats, familiars, coneguts i saludats. És per això que mantenim els criteris inicials de cerca de feina: han de ser ofertes properes, sense cap gran intermediari, del boca-orella, de les fotos que feu en comerços o pàgines d'anuncis classificats de la premsa local del vostre barri, municipi o comarca.

Molts de vosaltres espereu però tal com deia el cantautor de Verges, fe no és esperar sinó lluitar cada dia de manera activa per aconseguir el dret més preuat que tot ésser humà ha d'accedir. Una feina digna. AIxí, doncs, us engresco als gairebé 80.000 usuaris i usuàries dels grups de Trobaré Feina a explorar, cercar, trucar, contrastar i mostrar aquelles ofertes de feina directes que tan sols sabem nosaltres. Només així ens contagiarem de solidaritat i recordeu que en el vostre CV no n'hi ha prou de posar les vostres aptituds sinó també, i cosa que valoren molt les empreses, l'actitud, prendre partit, ser actiu i sobretot, ajudar la gent a trobar feina. O és que no havíeu pensat mai que participar activament en aquest grup no és un valor afegit al vostre currículum? Vinga, doncs, us desitjo un 2016 molt actiu i animat!!! 

Compartir:      
Si vols participar en els comentaris, has de ser membre del Club TF. Pots accedir-hi mitjançant aquest formulari. En cas contrari, registra't  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Comentaris
Sigues el primer a comentar.