Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra política de cookies aquí. Si continues navegant significa que acceptes aquesta política.
Política de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Tot s'acaba... tot comença!

La majoria de les reflexions que s’escriuen al voltant de la recerca de feina s’enfoquen  sovint en les persones que es troben a l'atur.

Hi ha, però, un sector força important que també es mereix una atenció especial. Em refereixo a aquelles persones que veuen, saben o ja intueixen que aviat es quedaran sense feina. La seva situació és també molt angoixosa i són conscients que després d'uns anys seguint la mateixa rutina, ara, de cop i volta, es veuran en una nova situació que potser mai no haurien imaginat o almenys desitjat: tenir la nova feina de buscar feina.

Abans d'arribar a aquest fatídic moment és primordial tenir en compte una sèrie de consells que no s'han de menystenir (és evident que ens referim a casos en què no hi ha hagut un acomiadament improcedent):

 a) No adoptar una actitud rancorosa. Tot i haver tingut desavinences amb el nostre cap o amb algun altre company de feina, crear enemics és la pitjor inversió de cara al futur. Cal acabar bé la relació laboral. Marxar d'una empresa no significa deixar-la per sempre. L'empresa t'ha conegut i sap com treballes i si te'n vas de manera distesa és possible que en un futur si les coses van més bé, et torni a contractar.

 b) En l'empresa que ens envia al carrer, hi hem deixat una petja, hi hem establert contactes, fins i tot amistats. Abandonar una feina no comporta abandonar-ho tot. Hi ha vincles que s'han de mantenir per a futures oportunitats. Aquí podríem tornar a aplicar la màxima "crear enemics és la pitjor inversió de cara al futur".

c) Marxarem donant veus, facilitant les nostres dades de contacte, i amb un CV renovat, amb més espai per a l'experiència professional.

En definitiva, si ens sentim obligats a deixar una feina, ho farem però amb dignitat i amb un bon record, és a dir, sense tancar la porta de cop. Deixem-la ajustada....mai se sap.

Compartir:      
Si vols participar en els comentaris, has de ser membre del Club TF. Pots accedir-hi mitjançant aquest formulari. En cas contrari, registra't  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Comentaris

15/02/2013 1:09:56
Es una bona reflexió, hem d'estar atents. Tranquils i fent les coses ben fetes.