Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra política de cookies aquí. Si continues navegant significa que acceptes aquesta política.
Política de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Categories Professionals

En l'atrafegada i feixuga - i no per això més reconeguda- tasca de buscar feina via Internet , ens trobem sovint en l'apartat de les categories professionals. Després d'haver emplenat un munt de caselles relacionades amb les nostres dades personals (ai las, la protecció de dades!), arribem a l'apartat de les categories professionals. Se'ns obre un llistat de conceptes abstractes que, de tant en tant, no coincideixen amb el perfil professional que hem triat. Perquè ja em direu: una monitora de ioga on buscarà la seva categoria professional? a salut? a esport? a ensenyament? i un venedor de croissants? a hostaleria? a alimentació? a comercial?

Aleshores arriba el moment crucial: cliquem sobre la casella "vol rebre ofertes de treball de la categoria professional que ha triat?" i al cap d'uns dies rebem un munt d'ofertes (que no sempre ho són, ja que, sense haver-nos-ho demanat, ens envien cursos de formació més o menys relacionats amb la feina que busquem) de diferents tipus. Si són ofertes de feina, sovint no tenen res a veure amb el nostre camp professional. Posem per cas que som filòlegs i hem triat la categoria "ensenyament"; ens arriben infinitat d'ofertes de monitor d'esplai, de professor d'autoescola i com no, de monitor de ioga.

I és, doncs, quan ens envaeix el desànim i la tasca de buscar feina es fa pesada, malgrat que d'entrada semblava fàcil que les ofertes ens les enviessin a casa.

I aquí és on jo volia arribar. Anem a posar les coses fàcils per a la gent que busca feina. Utilitzem un llenguatge clar, planer; evitem les abstraccions, concretem al màxim les diferents categories professionals. No deixem que la desorientació ens tregui les ganes de continuar buscar feina en línia.

Compto amb vosaltres per a fer aquest petit canvi?

Compartir:      
Si vols participar en els comentaris, has de ser membre del Club TF. Pots accedir-hi mitjançant aquest formulari. En cas contrari, registra't  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Comentaris

21/03/2013 17:48:29
I tant Josep!!! ja hi pots comptar per fer aquest canvi, incl√ļs categories molt normals i clares, resulta que a segons quines webs de recerca de feina, ni tan sols existeixen!!!!