Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra pol铆tica de cookies aqu铆. Si continues navegant significa que acceptes aquesta pol铆tica.
Pol铆tica de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
David Rodr铆guez

S贸c assessor jur铆dic laboral i graduat social col路legiat de l'鈥淚l路lustre Col路legi de Graduats Socials de Barcelona鈥. Amb m茅s de 13 anys d'experi猫ncia assessoro empreses i particulars. Expert en dret del treball i Seguretat Social, utilitzo les eines que ens ofereix internet per estar m茅s a prop del treballador i protegir-lo davant les irregularitats laborals.

La majoria de dubtes laborals es resolen en una primera consulta si el treballador aporta la documentaci贸 apropiada.
Dret Laboral a l鈥檃bast de tothom.

Sóc David Rodríguez, graduat social, la professió jurídica menys coneguda i que ens obliga a dir “som com els advocats laboralistes” o el que és el mateix, assessors laborals.

Fa més de 13 anys que assessoro en matèria de dret laboral a empreses i particulars, i he arribat a una conclusió: hi ha un profund desconeixement de com funcionen les relacions laborals a causa, en part,  de la complexitat i del gran nombre de lleis i normes existents. Aquest fet, combinat amb l’evolució dels mitjans a través dels quals la població pot rebre informació, amb Internet com a principal font, em va empènyer a crear la web  Experto Laboral Online, una forma d’assessorament  eficaç, àgil i econòmica, a més d’una font d’informació per als treballadors.

El que va començar sent quelcom que feia en el meu temps lliure (aconsellar amics sobre dubtes laborals per Facebook) ha evolucionat cap a un concepte que jo en dic “assessor laboral de butxaca”.

Sóc conscient que el món del dret laboral es veu molt llunyà: conceptes tècnics, advocats amb togues, tarifes no assumibles,  despatxos antics amb un munt de llibres de lleis… Aquesta percepció és la que vull canviar. Vull posar a l’abast de la gent treballadora informació ràpida, clara i comprensible, sense perdre seguretat jurídica en cap moment, i donar les eines mínimes per saber quins són els drets i deures de les persones que treballen i com defensar aquests drets.

Ets mare i no saps què pots fer o no pots demanar en cas de reducció de jornada? Ets cambrer i fas més hores de les que marca el contracte? Fa 3 mesos que no et paguen la nòmina i no saps què fer? Aquestes inquietuds  interrogatives  tenen resposta. Són problemes del dia a dia en què tenir un assessor expert i una espatlla on recolzar-te és el més important.

En una situació de retallades de drets com l’actual és clau no sols estar informat, sinó també ben assessorat, ja que en el món laboral és massa freqüent, per desgràcia, fer cas de consells d’amics o coneguts que parlen, per bé que amb tota la bona intenció,  sobre la seva experiència, quan de fet es tracta d’una matèria en què cada cas és un món, i cada petit detall omès pot esdevenir un problema greu.

Si tens cap dificultat de naturalesa laboral, deixa’t ajudar-te.

Compartir:      
Si vols participar en els comentaris, has de ser membre del Club TF. Pots accedir-hi mitjançant aquest formulari. En cas contrari, registra't  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Comentaris
Depilclub Catalu帽a
23/11/2016 11:30:37
trato de comprar anuncios con la tarjeta de la empresa la cual no tiene pin y no me permite realizar el pago. Hay forma de solucionar ese problema?
 
 
Depilclub Catalu帽a
23/11/2016 11:29:40
hola
 
 

02/10/2016 13:13:40
Bona tarda, David,

Pateixo una situaci贸 bastant delicada a la meva empresa i m'agradaria saber com poder contactar amb tu per exposar-ho.

Gr脿cies d'antuvi i salutacions.