Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra política de cookies aquí. Si continues navegant significa que acceptes aquesta política.
Política de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Alguns consells perquè la teva idea de negoci tingui èxit

En la meva experiència empresarial a Trobaré Feina he anat aprenent dia rere dia que sota una idea principal sorgeixen fàcilment altres subidees de les quals depèn en bona mesura l'èxit del negoci. Alhora també hi ha una sèrie de "perills" a preveure i vigilar. Per aquesta raó, et presento 6 consells clau per fer que la teva idea de negoci tingui èxit.

 

1. Cobreix-te les espatlles

No et llencis a la piscina. Cal que mantinguis la teva feina actual (si en tens) al començar el teu negoci. Quan comencis a generar ingressos en el teu nou projecte llavors deixa la teva feina actual i assegura't que la teva idea fa diners abans que hi dediquis tot el temps.

 

2. Fes passos curts

Has de mantenir els costos ben baixos i buscar la manera de generar guanys abans que el teu negoci s'expandeixi. Aconsegueix el teu primer client, assegura't que n'estàs obtenint guanys i aleshores treballa fort per ser-ne el proveïdor exclusiu. Si no aconsegueixes fer diners d'un client, tenint-ne cinc no et crearà cap diferència.

 

3. La comunicació és clau.

Cal mantenir una comunicació directa amb la gent i en la mesura que es pugui evitar l'aparició d'intermediaris. Qualsevol tipus de comunicació amb un tercer pel mig desvirtua el contacte i les possibles negociacions.

 

4. Confia en tu mateix

Aferra't a tots els teus actius. No regalis el 10% de la teva empresa a algú que per molt bo que sigui, només vol fer diners i no vol involucrar-se en el teu projecte. Aprèn tu mateix a fer màrqueting, gestió administrativa i saber com funciona el producte que treballes. Has de ser capaç d'abordar-ho tot tu mateix. Ja arribarà el temps de delegar quan generis prou riquesa.

 

5. Guarda't un pla B

La clau de l'èxit és anar renovant el teu negoci. Si muntes alguna cosa en línia, espera que duri 12 mesos i després pensa en la versió següent per tenir-la preparada en el cas que la primera quedi superada.

 

6. Sigues valent

Cal tenir certa audàcia però prudència alhora. Sigues valent però no idiota. No hi ha res més perillós per a un negoci que un ximple motivat.  Un pla de negoci exitós requereix un conjunt de circumstàncies per treballar-les i millorar-les. És bo i obligat ser creatiu però amb el valor i la convicció que les teves idees tindran resultats tangibles. 

Compartir:      
Si vols participar en els comentaris, has de ser membre del Club TF. Pots accedir-hi mitjançant aquest formulari. En cas contrari, registra't  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Comentaris
Sigues el primer a comentar.