Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra polĂ­tica de cookies aquĂ­. Si continues navegant significa que acceptes aquesta polĂ­tica.
PolĂ­tica de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Web
http://www.trobarefeina.com
Xarxes Socials
     
Descripció
Trobaré Feina es va fundar l’any 2011 amb la idea de difondre anuncis de feina per Internet d'una manera àgil, propera i transparent.

En l'actualitat, el portal col•labora amb un gran nombre d'empreses, fundacions i ajuntaments del país per tal de dinamitzar el mercat laboral i millorar les competències professionals de la gent.

Els recursos que ofereixen les noves tecnologies són aprofitats a bastament per Trobaré Feina, de tal manera que ha esdevingut un portal de referència per a les noves formes de cerca de feina i de selecció de personal. També ha servit per inculcar una bona dosi de cultura digital entre les empreses i el mercat laboral.

 

Bon any nou, setembre

Per a molts, l'any comença al mes de setembre. Un cop deixades les vacances (per a qui les ha pogut gaudir) i un període de temps menys actiu que la resta de l'any, el mes de setembre se'ns presenta com una finestra de noves oportunitats laborals i formatives. Els grans reptes que ens proposem a principis d'any resulten molt més determinants a les portes de la tardor. De com actuem durant el mes de setembre, determinarà el nostre futur més immediat i podrem encarar amb més coratge, l'any proper. Mirem, doncs, quines portes se'ns obren a partir del novè mes de l'any.

Formació:

Setembre és el millor més per formar-se. Molts centres obren els processos de matriculació durant aquestes dates per tal que amb la formació que iniciem, obtinguem una titulació oficial al més aviat possible. Val la pena formar-se contínuament, fins i tot quan tenim feina. Seguint la màxima "el savi sempre vol aprendre, l'ignorant sempre vol ensenyar", obtenir nous coneixements sempre és positiu no sols per evolucionar com a persones sinó també per obtenir noves oportunitats laborals. Quantes feines no heu pogut aconseguir perquè us faltava saber un idioma, tenir un nivell C1 de català o no haver fet cursos especialitzats en xarxes socials, turisme, docència, manteniment o noves teconologies? Aprofiteu, doncs, aquesta meravellosa època de l'any per apuntar-vos a infinitat de cursos, dels quals hi ha molts que són gratuïts.

Feina:

A punt de finalitzar la temporada d'estiu, la demanda del sector turístic continua fins ben entrat el mes d'octubre i moltes empreses comencen a buscar personal per a la temporada d'hivern. Si us dediqueu a la docència, aquesta és la millor època de l'any per enviar el vostre CV a universitats, acadèmies, escoles concertades, etc. També val la pena que us prepareu de cara al Nadal. El sector del comerç també aprofita aquestes dates per reclutar personal per a les seves botigues.

 

Comenceu a carregar-vos les piles, doncs. Llenceu ara la llavor per obtenir els fruits d'aquí a ben poc. L'any que ve comença ara. 

 

 

 

 

 

Compartir:      
Si vols participar en els comentaris, has de ser membre del Club TF. Pots accedir-hi mitjançant aquest formulari. En cas contrari, registra't  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Comentaris
Sigues el primer a comentar.