Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra polĂ­tica de cookies aquĂ­. Si continues navegant significa que acceptes aquesta polĂ­tica.
PolĂ­tica de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Web
http://www.trobarefeina.com
Xarxes Socials
     
Descripció
Trobaré Feina es va fundar l’any 2011 amb la idea de difondre anuncis de feina per Internet d'una manera àgil, propera i transparent.

En l'actualitat, el portal col•labora amb un gran nombre d'empreses, fundacions i ajuntaments del país per tal de dinamitzar el mercat laboral i millorar les competències professionals de la gent.

Els recursos que ofereixen les noves tecnologies són aprofitats a bastament per Trobaré Feina, de tal manera que ha esdevingut un portal de referència per a les noves formes de cerca de feina i de selecció de personal. També ha servit per inculcar una bona dosi de cultura digital entre les empreses i el mercat laboral.

 

Llenguatges bĂ sics per demostrar la nostra vĂ lua

La majoria de nosaltres tenim assumit que l’ofimàtica és essencial tant en la vida quotidiana com a l’hora de treballar en segons quins sectors laborals. Les eines del paquet office són una part cabdal en el coneixement que ens capacita per plasmar allò que volem en un document i poder  emmagatzemar o transferir informació d’una manera neta i ben presentada.

Aquests aspectes són els que el responsable estratègic de Trobaré Feina, va tractar en la càpsula formativa que va tenir lloc dijous al centre cívic El Colmado, de Begues i que va organitzar l'Ajuntament del municipi.  S'hi va tractar sobretot, el word office, el programari amb què els assistents al taller van aprendre a redactar un document amb una bona presentació, tot aprofitant les múltiples opcions i trucs que amaga el programa i que cal saber explotar no solament pel fet mateix d'escriure sinó també per triar les fonts més adequades, acompanyar el document amb imatges, introduir-hi hipervincles, i d'altres recursos que poden estalviar temps a l'usuari.

Avui en dia, mentre ja hem deixat d'albirar en la llunyania les màquines d'escriure tradicionals -i elèctriques!!- és clau saber utilitzar d'una manera efectiva el programari d'office per elaborar documents personals, blogs, cartes, presentacions, taules de càlcul, informes, currículums, etc.

Dijous vinent, a les 18.30 h obrirem un nou bloc de xerrades a Begues destinat a la gent emprenedora. Així que, si teniu cap idea, voleu emprendre o necessiteu ajuda per tirar endavant qualsevol projecte, ara és el vostre moment. Establir sinergies entre persones per assolir un objectiu professional pot ser molt beneficiós en aquests moments: una manera d'apostar per la cooperació més que no pas per la competència.

Un cop més, impartirem aquesta sessió explicant-vos les seves experiències en la creació i consolidació de noves empreses a partir d’una idea de negoci.

Compartir:      
Si vols participar en els comentaris, has de ser membre del Club TF. Pots accedir-hi mitjançant aquest formulari. En cas contrari, registra't  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Comentaris
Sigues el primer a comentar.