Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra polĂ­tica de cookies aquĂ­. Si continues navegant significa que acceptes aquesta polĂ­tica.
PolĂ­tica de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Web
http://www.trobarefeina.com
Xarxes Socials
     
Descripció
Trobaré Feina es va fundar l’any 2011 amb la idea de difondre anuncis de feina per Internet d'una manera àgil, propera i transparent.

En l'actualitat, el portal col•labora amb un gran nombre d'empreses, fundacions i ajuntaments del país per tal de dinamitzar el mercat laboral i millorar les competències professionals de la gent.

Els recursos que ofereixen les noves tecnologies són aprofitats a bastament per Trobaré Feina, de tal manera que ha esdevingut un portal de referència per a les noves formes de cerca de feina i de selecció de personal. També ha servit per inculcar una bona dosi de cultura digital entre les empreses i el mercat laboral.

 

Tercer Networking Popular de Catalunya
Enmig d'un entorn natural immillorable del Vallès Oriental, l'Ajuntament de Vallromanes i Trobaré Feina vam organitzar una jornada d'emprenedoria en què l'activitat central fou el Networking Popular, una manera d'intercanviar experiències i consells sobre emprenedoria.
 
El concepte Networking Popular, creat per Trobaré Feina, es defineix com a reunió de gent emprenedora, jubilada, en situació d'atur o estudiants d'una població determinada que, mitjançant un seguit d'entrevistes breus, interaccionen sobre la viabilitat de nous negocis, oportunitats laborals i consells varis relacionats amb el sector de l'empresa i el mercat de treball.
 
Veure l'oferta del curs
 
En l'acte dut a terme a l'Hotel Salagros de Vallromanes, hi foren presents un bon nombre de persones relacionades amb el món de l'hostaleria, les noves tecnologies, l'interiorisme, la fotografia, el periodisme i els recursos humans, entre d'altres. 
 
L'acte va començar amb un discurs de l'alcalde de Vallromanes, David Ricart, i amb un vídeo comentat per la regidoria de Promoció Econòmica, Mónica Fernandez.
 
A continuació, Josep Azemà, creador de Trobaré Feina, va encapçalar el torn d'exposició de projectes empresarials, seguit per les companyies Vallromanes.info, Aerial Projects, Acipenser, Dmac, Montaner&A, Fil x Fil, etc.
 
Veure l'oferta del curs
 
Després d'una pausa en què els i les participants van assaborir productes 100% ecològics oferts per l'Hotel Salagros, la darrera part de la jornada d'emprenedoria va consistir en el Networking Popular pròpiament dit. Un seguit de 7 entrevistes breus de cada participant va servir per donar i rebre consells, intercanviar experiències i serveis, i al capdavall, enfortir la sòlida xarxa d'emprenedors que es va consolidant a Vallromanes, fet que suposa tota una experiència engrescadora que tindrà continuïtat el proper 17 de març al Masnou, en què constituirà el IVè Networking Popular de Catalunya, que organitza Trobaré Feina.
 
Si hi ha altres ajuntaments o consells comarcals que estigueu interessats a convocar aquest esdeveniment, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres:
 
A/e: info@trobarefeina.com
 
Tel: 669270947
Compartir:      
Si vols participar en els comentaris, has de ser membre del Club TF. Pots accedir-hi mitjançant aquest formulari. En cas contrari, registra't  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Comentaris
Sigues el primer a comentar.