Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra polĂ­tica de cookies aquĂ­. Si continues navegant significa que acceptes aquesta polĂ­tica.
PolĂ­tica de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Web
http://www.trobarefeina.com
Xarxes Socials
     
Descripció
Trobaré Feina es va fundar l’any 2011 amb la idea de difondre anuncis de feina per Internet d'una manera àgil, propera i transparent.

En l'actualitat, el portal col•labora amb un gran nombre d'empreses, fundacions i ajuntaments del país per tal de dinamitzar el mercat laboral i millorar les competències professionals de la gent.

Els recursos que ofereixen les noves tecnologies són aprofitats a bastament per Trobaré Feina, de tal manera que ha esdevingut un portal de referència per a les noves formes de cerca de feina i de selecció de personal. També ha servit per inculcar una bona dosi de cultura digital entre les empreses i el mercat laboral.

 

Com trobar feina per Internet

En la nova dinàmica de col·laborar amb els ajuntaments del país, el dimarts, 5 de novembre, l’Ajuntament de Vallromanes va organitzar, amb el suport de Trobaré Feina,  una xerrada que, sota el títol “Trobar Feina a Internet”, va aplegar unes desenes de persones al Casal d'aquesta població del Vallès Oriental.

El tinent alcalde de Vallromanes, David Ricart, va inaugurar la sessió exposant les mesures innovadores que du a terme el consistori per revitalitzar el teixit socioeconòmic del municipi, entre les quals cal destacar l'agilitat en els processos d'informació sobre ofertes de feina que,  gràcies a l'aportació de Trobaré Feina, han esdevingut una font propera i directa perquè la població desocupada de Vallromanes pugui accedir més fàcilment al mercat laboral.

Després de la presentació, l'equip de Trobaré Feina va encetar la xerrada sobre l'optimització dels diferents recursos que hi ha a la xarxa per trobar feina. 

La xerrada va constar de tres parts: la primera va mostrar interessants estratègies per aprofitar al màxim els recursos que ofereixen les xarxes socials més enllà de crear la pròpia imatge o marca personal a l'hora de buscar feina; la segona part, de la qual es va encarregar el fundador de Trobaré Feina, Josep Azemà, va relativitzar alguns "mites" sobre l'eficiència de buscar feina per internet tot reiterant que la millor manera d'accedir al mercat laboral en línia és "humanitzant" la xarxa i no deixar-la en mans d'una despietada caça de bases de dades; la tercera part, impartida pel graduat social David Rodríguez, va tenir com a eix principal, la protecció legal que aixopluga drets bàsics de la gent treballadora i que sovint, no se n'extreu els millors actius.

El públic assistent va poder copsar una nova manera d'observar la realitat del món laboral dins la complexitat d'un escenari canviant i alhora misteriós, com és internet.

L'interès per les innovadores vies de cerca de feina que va mostrar l'equip de Trobaré Feina, junt amb l'exposició del marc legal laboral que empara molts drets de la gent que treballa o que es troba a l'atur, va propiciar un enriquidor torn de preguntes i respostes que van deixar aclarits nombrosos dubtes i neguits entre el públic assistent.

Des de Sinerjob, empresa que gestiona el portal, volem agrair la participació de la gent que va assistir a la xerrada i també a l'Ajuntament de Vallromanes per haver-nos facilitat l’espai i tots els mitjans per fer possible l’acte.

Compartir: