Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra polĂ­tica de cookies aquĂ­. Si continues navegant significa que acceptes aquesta polĂ­tica.
PolĂ­tica de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Web
http://www.trobarefeina.com
Xarxes Socials
     
Descripció
Trobaré Feina es va fundar l’any 2011 amb la idea de difondre anuncis de feina per Internet d'una manera àgil, propera i transparent.

En l'actualitat, el portal col•labora amb un gran nombre d'empreses, fundacions i ajuntaments del país per tal de dinamitzar el mercat laboral i millorar les competències professionals de la gent.

Els recursos que ofereixen les noves tecnologies són aprofitats a bastament per Trobaré Feina, de tal manera que ha esdevingut un portal de referència per a les noves formes de cerca de feina i de selecció de personal. També ha servit per inculcar una bona dosi de cultura digital entre les empreses i el mercat laboral.

 

Formar-se o morir
Ara que ja teniu completat el vostre perfil dins el portal i que podeu anar renovant el vostre CV en línia, heu de pensar que les empreses que busquen personal es fixen molt en la manera com ocupeu el vostre temps actual. Trobar una llacuna temporal dins la vostra trajectòria professional i acadèmica pot ser motiu de recel. Ara bé, allò que importa és saber què feu a hores d'ara: si treballeu, si participeu en alguna activitat voluntària, si us formeu,...
 
Trobaré Feina, a més d'oferir-vos centenars d'oportunitats laborals, també us proporciona informació sobre cursos de baix cost però adaptats als nous temps i que aporten un valor actiu al vostre CV.  Per això, hem tancat un acord amb l'empresa iLabora per tal d'oferir-vos formació homologada a preus molt baixos sense perdre la qualitat dels cursos. Es tracta de cursos en línia o presencials adaptats al vostre horari i a la vostra butxaca. Dins el llistat que us oferim tot clicant sobre l'etiqueta que hi ha al final d'aquest text, podreu triar des de ser gestors de comunitats en línia (Community Manager) fins a tècnics de nòmines; des de ser experts en l'elaboració de webs amb wordpress fins a obtenir el títol de prevenció de riscos laborals. 
 
Així doncs, teniu una clara ocasió d'anar-vos formant contínuament per tal d'adaptar-vos a les noves exigències professionals dels temps que ens ha tocat viure. Tenir formació és un plus cabdal per mostrar la vostra qualitat humana i professional, i és, també, un aire de renovació per no quedar-vos encallats en l'orgull d'un títol que vau adquirir el segle passat i que malauradament, perd valor amb el pas dels anys. Per tant, mai és tard per continuar formant-vos i amb aquests nous cursos tindreu més facilitats per trobar o canviar de feina i així reforçar el vostre currículum acadèmic. 

Veure l'oferta del curs
 
Compartir: