Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra polĂ­tica de cookies aquĂ­. Si continues navegant significa que acceptes aquesta polĂ­tica.
PolĂ­tica de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Web
http://www.trobarefeina.com
Xarxes Socials
     
Descripció
Trobaré Feina es va fundar l’any 2011 amb la idea de difondre anuncis de feina per Internet d'una manera àgil, propera i transparent.

En l'actualitat, el portal col•labora amb un gran nombre d'empreses, fundacions i ajuntaments del país per tal de dinamitzar el mercat laboral i millorar les competències professionals de la gent.

Els recursos que ofereixen les noves tecnologies són aprofitats a bastament per Trobaré Feina, de tal manera que ha esdevingut un portal de referència per a les noves formes de cerca de feina i de selecció de personal. També ha servit per inculcar una bona dosi de cultura digital entre les empreses i el mercat laboral.

 

5 anys i seguim endavant

Ja fa cinc anys que Trobaré Feina es va crear per facilitar la cerca de feina a milers i milers de catalans i catalanes que necessitaven un portal de referència a casa nostra. Ha estat un lustre de nous reptes constants, d'obstacles que hem anat salvant per continuar al costat de les persones, de les empreses, del teixit associatiu i dels ajuntaments per lluitar contra l'atur. En aquest temps, hem ofert a les gairebé 2.000 empreses inscrites en el portal, la possibilitat de trobar personal d'una manera àgil i directa, i alhora, hem ajudat els més de 40.000 perfils professionals que tenim dins el web, a disposar d'un espai propi per refer el CV i contactar amb les empreses directament. 

Avui dia, Trobaré Feina continua sent l'únic portal de feina dels Països Catalans, amb ofertes de feina de Catalunya, Andorra, les Illes Balears, el País Valencià, Catalunya Nord, l'Alguer i la Franja de Ponent. I continuem al costat de les empreses i de la gent que busca feina. I també al costat dels ajuntaments amb qui hem col·borat per impulsar la cerca de feina i l'emprenedoria, tant en càpsules formatives, jornades de formació o networkings populars, com en les edicions locals del portal que han funcionat en les poblacions del Masnou, Vallromanes, Begues, El Papiol i Arenys de Mar.  

El projecte, però, no roman en els balanços del passat sinó que mira el futur amb nous reptes, amb més ofertes de feina, amb més empreses implicades i amb més ajuntaments o entitats locals i comarcals que necessitin una eina complementària per reduir les seves taxes d'atur.

Aquí seguim, doncs, al teu costat, al vostre costat. 

Compartir:      
Si vols participar en els comentaris, has de ser membre del Club TF. Pots accedir-hi mitjançant aquest formulari. En cas contrari, registra't  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Comentaris
Sigues el primer a comentar.