Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra política de cookies aquí. Si continues navegant significa que acceptes aquesta política.
Política de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Web
http://www.trobarefeina.com
Xarxes Socials
     
Descripció
Trobaré Feina es va fundar l’any 2011 amb la idea de difondre anuncis de feina per Internet d'una manera àgil, propera i transparent.

En l'actualitat, el portal col•labora amb un gran nombre d'empreses, fundacions i ajuntaments del país per tal de dinamitzar el mercat laboral i millorar les competències professionals de la gent.

Els recursos que ofereixen les noves tecnologies són aprofitats a bastament per Trobaré Feina, de tal manera que ha esdevingut un portal de referència per a les noves formes de cerca de feina i de selecció de personal. També ha servit per inculcar una bona dosi de cultura digital entre les empreses i el mercat laboral.

 

Estem davant de la recuperació econòmica en aquest 2015?

Divendres passat, vam ser convidats al programa de debat "Visions" que emet setmanalment el canal de televisió Vallès Visió.

El nostre portal va participar en el debat que partia de la pregunta ‘Estem davant de la recuperació econòmica en aquest 2015?’, un debat en què també hi va prendre part Antoni Fernández, director del Consell Industrial de Parets del Vallès i cap de fàbrica de Nutrexpa a Montmeló; Rosa Maria Canals, responsable de l’antena local de Mollet del Vallès de la delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona, i l’emprenedor Jordi Pérez, impulsor del projecte  Segway Green Tour.

Els quatre tertulians van analitzar la situació actual del mercat i de les noves perspectives de creixement de cara al 2015.  D'entrada, les expectatives semblen favorables però cal tenir en compte un ritme lent però constant, ja que segurament hem superat la pitjor part i a hores d'ara haurem d'estar pendents de les pròximes noticies que ens faran arribar les empreses catalanes, tal com comentava el representant de Nutrexpa. L’augment de les ofertes de feina, sobretot dins el sector comercial, cosa que indica l’ambició i les previsions positives que algunes empreses catalanes comencen a escatir, podrien reflectir un marc de recuperació econòmica que se sent reforçat per un context favorable, tal com comentava el representant del nostre portal.

La delegada de la Cambra de Comerç apuntava, però, un  cert optimisme però amb un enfocament prudencial, tal com indica el bon manteniment de les exportacions, que suposa una certa seguretat per seguir endavant. Jordi, Pérez, per la seva banda, també es movia en la línia optimista, sense deixar de ser conscients que cal treballar i lluitar dia a dia, tot arriscant per afrontar nous reptes.

Us deixem el vídeo íntegre del debat, per posar-vos al dia de com Trobaré Feina us apropa als diferents agents socials i econòmics, que són el factor essencial per a la dinamització del mercat de treball a casa nostra. També hi coneixereu tot allò que les institucions públiques duent a terme en la situació actual, quins tipus de contractes predominen en el mercat, quins possibles projectes industrials es duran a terme al Vallès Oriental i, en definitiva, quines perspectives econòmiques esperem per al proper 2015.

En síntesi, no tenim més remei que ser optimistes i que cal restar amatents als nous vents de recuperació econòmica que bufen d'un poc temps ençà i que sembla que amb els nous canvis que albirem de cara al 2015, ens poden facilitar molt la cerca de feina i més si al capdavant d'aquests nous reptes, ens trobem tots i cadascun dels responsables de Trobaré Feina

Compartir:      
Si vols participar en els comentaris, has de ser membre del Club TF. Pots accedir-hi mitjançant aquest formulari. En cas contrari, registra't  aquí.
Email:
Contrasenya:
Entrar Recuperar contrasenya?
Comentaris
Sigues el primer a comentar.