Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra polĂ­tica de cookies aquĂ­. Si continues navegant significa que acceptes aquesta polĂ­tica.
PolĂ­tica de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Web
http://www.trobarefeina.com
Xarxes Socials
     
Descripció
Trobaré Feina es va fundar l’any 2011 amb la idea de difondre anuncis de feina per Internet d'una manera àgil, propera i transparent.

En l'actualitat, el portal col•labora amb un gran nombre d'empreses, fundacions i ajuntaments del país per tal de dinamitzar el mercat laboral i millorar les competències professionals de la gent.

Els recursos que ofereixen les noves tecnologies són aprofitats a bastament per Trobaré Feina, de tal manera que ha esdevingut un portal de referència per a les noves formes de cerca de feina i de selecció de personal. També ha servit per inculcar una bona dosi de cultura digital entre les empreses i el mercat laboral.

 

Per un comerç de proximitat, suma't!

D'un temps ençà i qui sap si mercès a la crisi, el petit comerç de proximitat recupera terreny. Productes de quilòmetre zero, venda sense intermediaris i informació propera i transparent tornen a generar confiança en el consumidor.

Amb l'objectiu de reduir el desequilibri estructural entre la gran distribució i els petits productes, en els darrers temps han aparegut noves empreses amb gènere de qualitat que no solament atrauen clientela sinó que també són la millor garantia de recuperar el teixit social dels barris i els pobles del nostre país.

Molta gent n'és conscient d'aquests canvis i amb els temps s'han adonat que els resulta més a compte anar a comprar al barri a peu que no pas malbaratar temps i diners en benzina. Hi ha diversos factors que han contribuït a aquesta revitalització dels negocis de proximitat: la qualitat del producte, el tracte proper i familiar, i de retruc, la recuperació de l'espai del carrer de dilluns a divendres, a totes hores per persones o famílies que han canviat els hàbits de les seves feines o que simplement, quedant-se a l'atur han ocupat un espai que fins ben poc pràcticament era patrimoni de la gent gran.

I aquesta nova dinàmica social ha generat un altre fenomen destacat: la creació de nous llocs de treball. Es va copsant en la demanda actual de dependents, encarregats de botiga, repartidors, mossos de magatzem, personal d'hostaleria, etc. I és un cercle que es va cloent d'una manera harmoniosa gràcies als resultats d'una senzilla formulació  lògica: més consum ergo més llocs de treball.

En aquest sentit, no podem restar indiferents a aquests models de negoci. Hi hem de participar activament comprant productes de qualitat, propers i de confiança perquè al mateix temps estem revitalitzant la vida social dels nostres carrers i cooperem de manera indirecta a la creació de nous llocs de treball, algun dels quals podria ser ben bé aquell que tant de temps fa que busquem.

Així doncs, tots junts, comerciants i clients, ara que s'acosten dates assenyalades, feu un esforç i coopereu colze a colze per un canvi en el teixit social del vostre context més immediat. Els comerciants podeu aprofitar per promocionar els vostres productes i els clients podeu adquirir un gènere de qualitat a prop de casa, sense fer cues i sense gastar benzina.

Compartir: