Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra política de cookies aquí. Si continues navegant significa que acceptes aquesta política.
Política de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Web
http://www.trobarefeina.com
Xarxes Socials
     
Descripció
Trobaré Feina es va fundar l’any 2011 amb la idea de difondre anuncis de feina per Internet d'una manera àgil, propera i transparent.

En l'actualitat, el portal col•labora amb un gran nombre d'empreses, fundacions i ajuntaments del país per tal de dinamitzar el mercat laboral i millorar les competències professionals de la gent.

Els recursos que ofereixen les noves tecnologies són aprofitats a bastament per Trobaré Feina, de tal manera que ha esdevingut un portal de referència per a les noves formes de cerca de feina i de selecció de personal. També ha servit per inculcar una bona dosi de cultura digital entre les empreses i el mercat laboral.

 

Nou municipi trobaire: El Masnou
L'Ajuntament del Masnou s'afegeix a la xarxa d'ajuntaments que disposen d'una edició local de Trobaré Feina per apropar les ofertes de feina del municipi i de la comarca als seus habitants.
 
Des d'avui, Trobaré Feina-Edició local del Masnou esdevé un nou lloc web propi en format ordinador, mòbil i tauleta digital perquè les empreses masnovines principalment, i les dels pobles veïns publiquin les seves ofertes de feina en un mitjà àgil, transparent i prou conegut a la comarca i al país. 
 
Tan sols els usuaris empadronats i les empreses amb domicili social al municipi podran accedir a tota la informació de l'edició local. Com és obvi, l'Ajuntament també utilitzarà aquest mitjà per difondre-hi les seves pròpies ofertes de feina.
 
Juntament amb l'edició nacional i les edicions locals de Begues, Vallromanes i El Papiol, que han vist davallar els seus índexs d'atur en els darrers anys, El Masnou s'hi afegeix a la xarxa per tal de facilitar l'accés al mercat de treball dels masnovins i les masnovines, crear noves complicitats i vincles de confiança entre empreses i professionals del municipi, i així contribuir a la reducció de la taxa d'atur.
 
Qualsevol altre ajuntament o consell comarcal que estigui interessat en aquest servei es pot posar en contacte amb nosaltres.
 
A/e: info@trobarefeina.com
 
Tel: 669270947 
 
Accedir a l'edició local del Masnou
Compartir: