Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra política de cookies aquí. Si continues navegant significa que acceptes aquesta política.
Política de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
A punt de plegar
A punt de plegar

Són vuit anys que hem estat batallant perquè l'atur a casa nostra davallés al mínim possible. Durant aquest temps no sols hem estat el referent de la cerca de feina als Països Catalans sinó també una manera innovadora i àgil de buscar i trobar feina.

Milers d'entitats i empreses han confiat en els nostres serveis, de la mateixa manera que els ajuntaments de grans i petites ciutats, com ara Barcelona, El Masnou, Vallirana, Vilanova del Vallès, Vallromanes, El Papiol, Santa Perpètua de Mogoda, Arenys de Mar, Premià de Mar i Begues.

Més de 60.000 persones avui dia, estan inscrites en el nostre portal com a demandants de feina, i a les xarxes ens segueixen al voltant de 120.000 persones.

Malgrat aquestes macroxifres, la realitat és que mantenir aquest portal té un cost petit de 300 euros mensuals, que ja no podem cobrir amb els anuncis que publiquen les empreses.

Només un miracle ens podria salvar però entenem que qui inverteix en un negoci ho fa perquè funciona i Trobaré Feina, a dia d'avui, ja no pot competir amb els grans portals de feina, que són unes autèntiques màquines de generar milions de bases de dades més que no pas d'ofertes de feina.

De tota manera, seguirem uns mesos més, per complir els compromisos amb alguns clients, però quan aquests compromisos arribin a la seva fi, Trobaré Feina també ho farà.

Qui vulgui aportar algun darrer missatge de comiat, de condol o d'esperança, ho pot fer mitjançant un missatge a info@trobarefeina.com

Moltes gràcies per haver-nos acompanyat durant aquesta segona dècada del segle.

De tot cor.

Josep Azemà
Creador de Trobaré Feina

Veure + 

... Anteriors

Renovem acord amb l'Ajuntament del Masnou

Renovem acord amb l'Ajuntament del Masnou

L'Ajuntament del Masnou ha renovat recentment l'edició local de Trobaré Feina per apropar les ofertes de feina del municipi i de la comarca als seus habitants.
Trobaré Feina-Edició local del Masno ...

Veure + 

Curs de programació i disseny web

Curs de programació i disseny web

Com a iniciativa per pal·liar la manca de professionals en el camp del disseny i la programació web, us oferim un curs presencial i intensiu a Granollers 100% GRATUÏT i especialment pensat per formar  ...

Veure + 

Trobaré Feina al teu mòbil

Trobaré Feina al teu mòbil

Des del teu mòbil pots accedir a les ofertes de feina que van apareixent en temps real. I si ets de Begues, El Papiol, Vallromanes o El Masnou també tindràs accés a l'edició local de Trobaré Feina, e ...

Veure + 

IV Networking Popular de Catalunya

IV Networking Popular de Catalunya

Dijous, 17 de març, de 15 a 19 h - Sessió de Networking Popular (Edifici Centre del Masnou)

El proper dijous 17 de març, els ajuntaments del Masnou, Alella i Teià organitzen ...

Veure + 

Tercer Networking Popular

Tercer Networking Popular

El 6 de març, l'Ajuntament de Vallromanes i Trobaré Feina organitzarem el tercer networking popular de Catalunya i el primer que es fa a Vallromanes. ...

Veure + 

Els drets laborals existeixen

Els drets laborals existeixen

Seguint el cicle de xerrades informatives al voltant de la cerca de feina que l'Ajuntament de Begues organitza amb Trobaré Feina, la càpsula formativa "Mercat laboral i marc legal" que va impartir Dav ...

Veure +