Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra política de cookies aquí. Si continues navegant significa que acceptes aquesta política.
Política de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Trobaré Feina es converteix en megabuscador d'ofertes de feina
Trobaré Feina es converteix en megabuscador d'ofertes de feina

Després d'uns quants anys, finalment Trobaré Feina assoleix un dels seus grans objectius: esdevenir un megabuscador d'ofertes de feina de casa nostra. A partir d'ara, no caldrà tenir activades les pàgines de feina d'altres portals com ara infojobs, infofeina o indeed. Trobaré Feina serà un portal de portals, és a dir, centralitzarà les ofertes de feina de tots els portals i d'aquesta manera, l'usuari tindrà una sola plataforma de cerca de feina que el redireccionarà a altres webs de feina.

Amb un sol "click" es podr√† accedir a centenars i milers d'ofertes di√†ries de feina que es gestionen a trav√©s de diverses plataformes i es mantindr√† la cerca des d'un √ļnic punt: Trobar√© Feina.

A part d'això, el nostre portal no abandona pas els seus clients de tota la vida. Mantindrem els serveis de proximitat de les empreses que continuen publicant ofertes de feina directament amb el nostre portal i els aproparem els més de 60.000 perfils professionals que tenim dins la nostra borsa de treball.

Així, doncs, us convidem a entrar en les nostres ofertes de feina i clicar sobre la tecla "contactar". Se us obre un horitzó d'oportunitats laborals immediates.

Veure + 

... Anteriors

Renovem acord amb l'Ajuntament del Masnou

Renovem acord amb l'Ajuntament del Masnou

L'Ajuntament del Masnou ha renovat recentment l'edició local de Trobaré Feina per apropar les ofertes de feina del municipi i de la comarca als seus habitants.
Trobar√© Feina-Edici√≥ local del Masno ...

Veure + 

Curs de programació i disseny web

Curs de programació i disseny web

Com a iniciativa per pal¬∑liar la manca de professionals en el camp del disseny i la programaci√≥ web, us oferim un curs presencial i intensiu a Granollers 100% GRATU√ŹT i especialment pensat per formar  ...

Veure + 

Trobaré Feina al teu mòbil

Trobaré Feina al teu mòbil

Des del teu m√≤bil pots accedir a les ofertes de feina que van apareixent en temps real. I si ets de Begues, El Papiol, Vallromanes o El Masnou tamb√© tindr√†s acc√©s a l'edici√≥ local de Trobar√© Feina, e ...

Veure + 

IV Networking Popular de Catalunya

IV Networking Popular de Catalunya

Dijous, 17 de març, de 15 a 19 h - Sessió de Networking Popular (Edifici Centre del Masnou)

El proper dijous 17 de mar√ß, els ajuntaments del Masnou, Alella i Tei√† organitzen ...

Veure + 

Tercer Networking Popular

Tercer Networking Popular

El 6 de mar√ß, l'Ajuntament de Vallromanes i Trobar√© Feina organitzarem el tercer networking popular de Catalunya i el primer que es fa a Vallromanes. ...

Veure + 

Els drets laborals existeixen

Els drets laborals existeixen

Seguint el cicle de xerrades informatives al voltant de la cerca de feina que l'Ajuntament de Begues organitza amb Trobar√© Feina, la c√†psula formativa "Mercat laboral i marc legal" que va impartir Dav ...

Veure +