Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra política de cookies aquí. Si continues navegant significa que acceptes aquesta política.
Política de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts
Curs de Community Manager
Curs de Community Manager

Els negocis a Internet són una tendència imparable. És evident que qualsevol missatge generat a la xarxa pot arribar a tenir una enorme difusió quantitativa, ja que pot ser consultat i llegit per milers d'usuaris.
Per això, qualsevol empresa voldrà estar ben posicionada en el mercat, de tal manera que no sols haurà de ser a la xarxa, ...

Estalvia't 95€

+ info
[Emprenedors] 1idea?
[Emprenedors] 1idea?

Iniciativa del Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC), neix de la necessitat de donar suport als emprenedors que resideixen a Catalunya amb l'objectiu d'augmentar la capacitat empresarial i fomentar la creació de noves companyies.

Sol·licita informació

Nòmines i contractes
Nòmines i contractes

La confecció de les nòmines i assegurances socials de l'empresa constitueix, sense cap dubte, una de les gestions més significatives dins de l'àmbit de l'administració de personal i de la gestió dels recursos humans. Aquest curs està dirigit a totes aquelles persones que volen conèixer com funcionen els contractes, les nòmines i assegurances socials.

Estalvia't 55€

Curs de Photoshop
Curs de Photoshop

Vols aprendre a utilitzar l'eina informàtica de disseny Adobe Photoshop i les tècniques bàsiques per editar imatges digitals?
Amb aquest curs podràs estudiar amb deteniment diverses tasques, com ara com dibuixar amb diferents eines, treballar amb capes, corregir colors en imatges, imprimir i modificar dissenys, etc.

Estalvia't 35€

Prevenció de riscos laborals
Prevenció de riscos laborals

Aquest curs té com a objectiu principal capacitar l'alumne per a l'acompliment de les funcions del nivell bàsic de Prevenció de Riscos Laborals que la Llei exigeix a totes les empreses. Es donen a conèixer els drets i deures dels treballadors i empresaris en matèria preventiva, a més de la reglamentació bàsica aplicable en els respectius llocs de treball.

Estalvia't 55€

Vendre a través de Whatsapp
Vendre a través de Whatsapp

Whatsapp aconsegueix 700 milions d'usuaris actius al mes, i els catalans són dels europeus que més fan servir l'aplicació: un 98% dels telèfons intel·ligents ja ho tenen instal·lat.

En aquest curs aprendrem a utilitzar whatsapp per aconseguir vendre i oferir una proposta de valor al client final.

Estalvia't 35€

Curs de Wordpress
Curs de Wordpress

Un dels avantatges de WordPress és que és una plataforma gratuïta que té llicència GPL (Llicència Pública) i que per tant, hi ha molts desenvolupadors que treballen diàriament per millorar-la.

És una eina molt fàcil de fer servir. Qualsevol persona amb un mínim coneixement d'internet pot muntar el seu lloc web i interactuar a la xarxa d'una manera senzilla i ràpida.

Estalvia't 75€