Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra pol铆tica de cookies aqu铆. Si continues navegant significa que acceptes aquesta pol铆tica.
Pol铆tica de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts

N貌mines i contractes

N貌mines i contractes

Sabem que dins d'una empresa, la contractaci贸 de personal i la gesti贸 de les n貌mines tenen for莽a import脿ncia. Cada vegada m茅s empreses, siguin de la grand脿ria que siguin, ho tenen en compte.

La confecci贸 de les n貌mines i assegurances socials de l'empresa constitueix, sense cap dubte, una de les gestions m茅s significatives dins de l'脿mbit de l'administraci贸 de personal i de la gesti贸 dels recursos humans, tant per la periodicitat com per la transcend猫ncia i rellev脿ncia que comporta en l'abonament dels salaris. com en l'obligaci贸 fonamental de l'empresa respecte dels treballadors, com la cotitzaci贸 a la Seguretat Social i les retencions a practicar a compte de l'IRPF, ateses les importants repercussions que pot tenir per a l'empresa un compliment inadequat d'aquestes obligacions.

Aquest curs est脿 dirigit a totes aquelles persones que volen con猫ixer com funcionen els contractes, les n貌mines i assegurances socials. No cal tenir coneixements previs en temes laborals.

Tamb茅 pot servir com a actualitzaci贸 i reciclatge professional als treballadors/es que tinguin assignades les gestions laborals en les seves empreses, atesa l'amplitud de casos pr脿ctics que ens mostra el curs.