Aquesta web utilitza galetes. Pots veure la nostra política de cookies aquí. Si continues navegant significa que acceptes aquesta política.
Política de cookies

Trobaré Feina | Ofertes de treball | El teu portal web per trobar feina

Club TF
Adreça electrònica: Contrasenya: Entrar    
Registra't. Recuperar contrasenya?
Segueix-nos a:
Idiomes:
CAT
Esp
Busques personal?
Registra't en dos minuts
 
Busques feina?
Registra't en dos minuts

Curs de Wordpress

Curs de Wordpress

WordPress √©s un sistema de publicaci√≥ personal distribu√Įt lliurement, basat en est√†ndards web, r√†pid, lleuger i de franc; amb una configuraci√≥ i unes caracter√≠stiques molt ben pensades, i un nucli extremadament personalizable; amb recalcament en la facilitat d'√ļs, la velocitat i una experi√®ncia c√≤moda a l'usuari final, un projecte de programari de codi obert que ha perm√®s crear una poderosa plataforma amb una gran quantitat de caracter√≠stiques incorporades, dissenyades per fer tan f√†cil, plaent i atractiva com sigui possible l'experi√®ncia de publicar a Internet.

Avui dia WordPress és una aplicació molt potent per a qualsevol negoci o empresa. Substitueix les pàgines web estàtiques ja que és una eina dinàmica, en què es poden fer publicacions en blogs, crear pàgines o classificar-les en categories.

Un dels avantatges de WordPress √©s que √©s una plataforma gratu√Įta que t√© llic√®ncia GPL (Llic√®ncia P√ļblica) i que per tant, hi ha molts desenvolupadors que treballen di√†riament per millorar-la.

√Čs una eina molt f√†cil de fer servir. Qualsevol persona amb un m√≠nim coneixement d'internet pot muntar el seu lloc web i interactuar a la xarxa d'una manera senzilla i r√†pida.

El curs està dirigit a totes aquelles persones que vulguin gestionar un web creat amb el gestor de continguts WordPress.